Известие

Collapse
No announcement yet.

ХЕЛП - прекъсва ми колата като дам газ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги обаче говорим за бензин след като я сглобиха я крах 15 км на гас и изгармя здравата и спря да в1рви на гас мн здраво замириса ама п1рво ще оправя колата че псоле при газадйия ще ходя а газовата оредба е ловато мисля сама си регълира колко да харчи в италия е слагана ам мисля че говориш за с1щото нещо .Да има вход и ижод а като е развалено пропуска бензин от другата страна кадето не трябва да има еми не знам как го тестваха честно да ви кая ама като отидох да я взема в сервиза не ми казаха нищо за това само че трябва да я кача на компа че така си е ебало мамата :фровн: :фровн: мойе ли да е при мен от пуканати колектори нз помагаите които има мнение благодаря предварително
    alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

Аууу колега, радвам се че се опитваш да пишеш на кирилица, но
      Ти можеш ли сам да си прочетеш мнението?
      На мен лично ми е меко казано доста трудно
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
        Аууу колега, радвам се че се опитваш да пишеш на кирилица, но
        Ти можеш ли сам да си прочетеш мнението?
        На мен лично ми е меко казано доста трудно
        Не се опитва, а пише на маймуница и ползва конвертора и затова са получава така Забележи, че е "кирилизирал" дори и емотиконите
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

колега от къде си ???
          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

да прави сте ама доста б1рзах от добрич сам имали някои др или с1м сам
            alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

Здравейте, пак съм с проблем.Тръгвам от София без никакъв проблем с колата,стигам до Перник спирам за 5мин.и тръгвам да паля и не паливъртях най-малко 4-5мин.иколата на края запали.След това минах 1км. и започна да работи като на 2-3цилиндъра(въобще не мога да потегля),пали много трудно и после работи като трактор без никаква мощност,подавам газ и започва да прекъсва.Спря едно момче което е регистрирано в форума с фиат и с него свалихме свещите,прегледахме ги те са си ок.След това дойде и един пич с 155-ца и той я гледа и ми каза,че най-вероятно съм сипал шибан бензин(същото ми каза и Тренди) показаха ми къде е бензиностанцията и аз от там си купих добавка за бензин.И в момента колата що годе върви но много трудно паля.Аз си свалих бутилките с метана сам,да не съм направил нещо(не съм пипал нищо освен бутилките).Някой ако има представа за какво става въпрос да помага.Благодаря предварително.
              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
              0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                Здравейте, пак съм с проблем.Тръгвам от София без никакъв проблем с колата,стигам до Перник спирам за 5мин.и тръгвам да паля и не паливъртях най-малко 4-5мин.иколата на края запали.След това минах 1км. и започна да работи като на 2-3цилиндъра(въобще не мога да потегля),пали много трудно и после работи като трактор без никаква мощност,подавам газ и започва да прекъсва.Спря едно момче което е регистрирано в форума с фиат и с него свалихме свещите,прегледахме ги те са си ок.След това дойде и един пич с 155-ца и той я гледа и ми каза,че най-вероятно съм сипал шибан бензин(същото ми каза и Тренди) показаха ми къде е бензиностанцията и аз от там си купих добавка за бензин.И в момента колата що годе върви но много трудно паля.Аз си свалих бутилките с метана сам,да не съм направил нещо(не съм пипал нищо освен бутилките).Някой ако има представа за какво става въпрос да помага.Благодаря предварително.
                колега сигурен ли си дали са ти закачени всички букси на инжекторите щото на моята така като и се измукна едната букса и почна да прави тези номера трудно пали и работи на 3 цилиндъра
                такааааааа
                и сега да попитам аз ако се налага преместете ми мнението ама проблема ми е подобен
                като е студена колата пали трудно и като и подам газ забива не гърми ама трябва да и напомпя газта за да тръгне, според мен е от задръстен катализатор щото и звука и се промени
                някои има ли подобни изживявания и дали съм на пав път?? а да и разхода ми се покачи малко
                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Working...
                X